hrende
Apartman 1

APP 1 (4)*** površine cca 45 m2 se nalazi na drugom katu. Ima dvije spavaće sobe od čega je jedna s bračnim krevetom, a druga s francuskim ležajem, kupaonicu, kuhinju (koja je opremljena osnovnim kuhinjskim potrepštinama) s blagavaonicom i dnevnim boravkom gdje je smješten kauč na razvlačenje za jednu osobu.

S terase se pruža prekrasan pogled na otoke Brač i Šoltu. Apartman je klimatiziran i ima SAT TV i WI-fi.

 

 

KALENDAR DOSTUPNOSTI

Apartman 2

APP 2 (5 +1)*** površine cca 58 m2 nalazi se na drugom katu. Sastoji se od dvije sobe s tim da jedna soba ima bračni krevet, a druga ima bračni krevet te krevet za jednu osobu, kupaonice, dnevnog boravka s blagavonicom i kuhinjom (koja je opremljena osnovnim kuhinjskim potrepštinama). U dnevnom boravku je smješten kauč na razvlačenje za jednu osobu. S terase se pruža prekrasan pogled na otoke Brač i Šoltu. Apartman je opremljen klima uređajem i satelitskom TV i WI-fi.

 

 

 

 

KALENDAR DOSTUPNOSTI

Apartman 3

APP 3 (4 +1)***  površine cca 60 m2 nalazi se na prvom katu, na jugozapadnom dijelu kuće. Sastoji se od dvije sobe s bračnim krevetima, kupaonice i kuhinje (koja je opremljena osnovnim kuhinjskim potrepštinama) s blagavaonicom i dnevnim boravkom gdje je ležaj za jednu osobu. Također ima terasu s pogledom na vrt i  balkon s kojeg se pruža prekrasan pogled na otoke  Brač i Šoltu. Apartman je opremljen klima uređajem  i TV-om sa satelitskim programima i WI-fi-jem.

 

 

 

KALENDAR DOSTUPNOSTI

Apartman 4

APP 4 (3 +1)*** površine cca 40 m2 nalazi se na prizemlju pored bazena. Ima jednu spavaću sobu s bračnim krevetom i jednim ležajem, kupaonicu i kuhinju (koja je opremljena osnovnim kuhinjskim potrepštinama) s blagavonicom i dnevnim boravkom gdje je kauč na razvlačenje za jednu osobu. Apartman je opremljen klima uređajem, TV-om sa satelitskim programima i WI-fi-jem, a s terase se pruža pogled na more.

 

 

 

KALENDAR DOSTUPNOSTI

Apartman 5

Studio apartman 5 *** površine cca 20 m2 je smješten u prizemlju pored bazena. Sastoji se od prostorije u kojoj je smještena kuhinja, mala blagovaonica i krevet za dvije osobe, te naravno, zasebne prostorije gdje se nalazi kupaonica. 

U kuhinji se nalazi ploča za kuhanje, mali hladnjak s zamrzivačem te osnovne kuhinjske potrepštine.

Ispred apartmana je terasa s pogledom na more.

Studio apartman je klimatiziran i ima SAT TV i Wi-fi.

 

 

KALENDAR DOSTUPNOSTI